Un bărbat din comuna Cetăţeni, judeţul Argeş, este audiat, vineri, într-un dosar de omor, după ce l-ar fi ucis pe amantul soţiei sale, relaţia extraconjugală fiind, conform primelor date din anchetă, de notorietate în localitate. Crima a avut loc pe un teren din spatele unei case aflate în construcţie, iar joi seară o femeie care locuieşte în zonă a alertat poliţia, după ce a auzit zgomote, însă poliţiştii nu au găsit nimic acolo. Trupul neînsufleţit al victimei, un bărbat de 40 de ani din comuna Cetăţeni, a fost găsit vineri dimineaţă, pe un teren amplasat între o casă în construcţie şi un pârâu din localitatea Cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorul Cătălin Sorin Arsene de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a declarat pentru News.ro că primele date din anchetă arată că victima este un bărbat de 40 de ani din localitatea Cetăţeni, iar principalul suspect în cazul de omor este un bărbat de 46 de ani, a cărui soţie avea o relaţie extraconjugală cu victima, mobilul crimei fiind gelozia.
 
De altfel, în localitate relaţia dintre femeie şi bărbatul găsit mort era de notorietate, femeia obişnuind că îşi facă bagajele şi să plece la amant pentru câteva zile după care revenea acasă, la soţ.
 
Joi seară, între cei doi a izbucnit o altercaţie pe terenul din spatele casei aflate în construcţie. 
 
Zgomotele au fost auzite de o femeie, care are casa în apropierea terenului şi care, în jurul orei 22:45, a sunat la 112. Un echipaj de poliţie a ajuns la locul indicat de femeie în aproximativ 15 minute, însă nu se mai auzeau zgomote şi nici nu au găsit nimic, poliţiştii întocmind proces verbal conform căruia posibila altercaţie a încetat.
 
Suspectul în acest caz a fost ridicat, iar vineri după-amiază este audiat. El urmează a fi reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, procurorii urmând a formula propunere de arestare preventivă pe numele său, pentru omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.