O casă şi două anexe gospodăreşti au ars, vineri, în comuna Ilieni din judeţul Covasna, incendiul fiind provocat de copii care s-au jucat cu focul. În urma evenimentului, un copil de trei a fost rănit, iar doi cai au murit. Echipajele de pompieri au acţionat timp de patru ore pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Covasna, focul s-a extins pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, cuprinzând o casǎ de locuit şi douǎ anexe gospodăreşti. 
 
”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat. După mai bine de 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă de producere a acestuia este reprezentată de jocul copiilor cu focul”, informează ISU Covasna. 
 
În urma incendiului, un copil în vârstă de 3 ani a fost rănit, suferind arsuri minore. El a fost dus la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.
 
Doi cai  au murit în flăcări, iar un câine a fost salvat din incendiu de către pompieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.