Doi bărbaţi din judeţul Covasna au fost răniţi, luni, de un copac, în extravilanul localităţii Oituz, una dintre victime fiind preluată de către elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, jurul orei 11:00, ISU Covasna a fost solicitat să intervină de urgenţă în extravilanul localităţii Oituz unde, într-o pădure doi bărbaţi au fost răniţi în urma căderii unui copac. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj SMURD, o ambulanţă SAJ, elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Braşov şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, anunţă, luni, ISU Covasna.

Sursa citată a rpecizat că echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale de urgenţă pentru doi bărbaţi în vârstă de 35 respectiv 60 de ani care au suferit diferite traumatisme.

”Bărbatul în vârstă 60 de ani era inconştient, acesta a fost intubat, fiind preluat de elicopterul SMURD”, a precizat sursa citată.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la CPU a Spitalului din localitatea Târgu Secuiesc, conştient.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.