Un băiat de 12 ani din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, s-a electrocutat, duminică după-amiază, după ce s-r fi a urcat pe un vagon de tren din gara localităţii, pentru a face selfie-uri. Copilul are arsuri pe 80 la sută din corp, fiind intubat şi dus la spital, unde s-a stabilit apoi să fie transferat la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, un băiat de 12 ani din localitatea Valu lui Traian s-ar fi urcat pe un vagon şi s-ar fi electrocutat.

Incidentu a avut loc în gara din Valu lui Traian, unde, potrivit unor surse, copilul s-a dus împreună cu patru prieteni şi s-a urcat pe vagon pentru a face selfie-uri.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa spun că băiatul electrocutat are arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind preluat de un echipaj SMURD. El a fost intubat şi transportat la spital.

Ulterior, s-a stabilit ca băiatul să fie transferat la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.