Un copil de 10 ani din Sfântu Gheorghe a fost atacat de mai mulţi câini când se întoarcea acasă de la şcoală, iar aceştia i-au provocat răni care i-au pus în pericol viaţa, el având nevoie de două luni de îngrijiri medicale. Proprietarul câinilor este cercetat de procurori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţia municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce un copil de 10 ani a fost atacat de câini. 
“Un minor în vârstă de 10 ani se deplasa de la şcoală spre domiciliu, pe strada Fermei din municipiul Sfântu Gheorghe, iar în apropierea unui imobil proprietate privată, a fost atacat de un grup de câini, care i-au provocat, prin muşcare, multiple plăgi la nivelul corpului - plăgi multiple la nivelul membrelor superioare, membrelor inferioare, bilateral cu lipsă mare de substanţă, plăgi escoriative, plăgi la nivelul toracelui posterior, plagă la nivelul abdomenului, plagă la nivelul pavilionului auricular stâng, sindrom contuzional, din concluziile preliminare medico-legale rezultând că minorul prezintă leziuni traumatice ce necesită 55-60 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, iar leziunile constatate au pus minorului viaţa în pericol”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.
Proprietarul câinilor este cercetat de procurori pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.