Un copil în vârstă de 7 ani, aflat într-o excursie în municipiul Braşov împreună cu un grup mai mare, s-a rătăcit de însoţitorii acestuia şi a rămas, zeci de minute, la joacă împreună cu un alt copil, în Piaţa Sfatului. Mama copilului cu care micuţul de 7 ani se juca a mers la un echipaj de jandarmi şi a spus că se joacă de zeci de minute şi pare a nu fi însoţit de niciun adult. Jandarmii au reuşit să identifice locul în care era cazat grupul cu care băieţelul se afla în excursie şi să îl predea pe cel mic, în siguranţă, însoţitorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi (marţi – n.r.) echipajul de jandarmi aflat în misiune în centrul istoric al municipiului Braşov a fost sesizat de o femeie cum că fiul acesteia se joacă de zeci de minute cu un băieţel care nu pare a fi însoţit de vreun adult. În momentul în care a fost întrebat cu cine se află la plimbare, minorul s-a panicat, a început să plângă şi le-a spus jandarmilor că s-a pierdut de grupul cu care se afla în excursie. Băieţelul de 7 ani a ştiut să le răspundă colegilor noştri la toate întrebările, spunându-le concret locul unde este cazat. S-a luat imediat legătura cu recepţia hotelului, care la rândul său a putut lua legătura cu responsabilul grupului, ulterior acesta contactându-i pe jandarmi”, informează, marţi seară, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.
Jandarmii au stabilit un loc de întâlnire, unde a venit şi responsabilul grupului din care băieţelul rătăcit făcea parte. Acesta a fost predat în siguranţă adulţilor cu care se afla în excursie.
În acest context, jandarmii subliniază că „au fost deosebit de importante informaţiile pe care băiatul a ştiut să le furnizeze, scurtându-se mult timpul de aşteptare şi implicit de rezolvare a problemei”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.