Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că sunt făcute verificări după ce un şofer care a intrat cu maşina într-un gard, în Techirghiol, nu a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest de către poliţiştii prezenţi la faţa locului. Ulterior, el a fost testat pentru consum de alcool şi consum de droguri şi a ieşit pozitiv la substanţele psihoactive, urmând să îi fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Techirghiol au fost sesizaţi duminică dimineaţa, cu privire la faptul că pe DN 38 s-a produs un eveniment rutier după ce o maşină a lovit gardul unui imobil. 
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti, ci doar cu pagube materiale. În aceste condiţii, conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. În cauză vor fi efectuate verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, privind modul de exercitare al serviciului, faţă de poliţiştii care au fost la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Ei au menţionat că acest caz a fost preluat de Serviciul Rutier, iar şofer a fost condus la sediu. 
 
“Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana urmând a fi  condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a mai transmis sursa citată.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal în această cauză.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.