Un bărbat care a provocat scandal după producerea unui accident rutier a fost încătuşat de poliţiştii constănţeni, el având şi un cuţit asupra sa. Bărbatul era proprietarul maşinii care a provocat evenimentul rutier, autoturismul fiind condus însă de un şofer care are avea permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi seara,poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Mamaia, la ieşire din staţiune către bulevardul Aurel Vlaicu.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o tamponare între trei autoturisme, pe fondul pătrunderii pe contrasens.

"În timp ce se efectuau primele verificări şi se asigurau măsuri de fluenţă a traficului rutier, la faţa locului a ajuns un bărbat care ar fi devenit, în scurt timp, recalcitrant şi care ar fi avut asupra sa un obiect înţepător. Poliţiştii l-au încătuşat pe bărbatul în cauză, pe care l-au condus la sediu pentru continuarea cercetărilor", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul era proprietarul maşinii care ar fi provocat evenimentul rutier. Proprietarul maşinii s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul scandalului. Poliţiştii au aflat că bărbatul care a produs tamponarea avea suspendat dreptul de a conduce pentru această perioadă. Poliţiştii constănţeni au deschis dosare de cercetare penală în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.