Trei camioane s-au ciocnit, miercuri, pe Autostrada A4, în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentului rutier o persoană a fost rănită. Traficul nu a fost blocat, circulaţia desfăşurându-se pe banda a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au fost sesizaţi, miercuri, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu.
 
"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei persoane. La acest moment, traficul se desfăşoară pe a doua bandă, iar poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Sursa citată menţionează că poliţiştii acţionează şi pentru asigurarea fluenţei traficului.
 
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au menţionat că victima a suferit un traumatism de piramidă nazală, un traumatism de membru inferior, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.