Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au lovit cu bâtele şi cu un topor în cap un bărbat, pe fiul său şi pe concubina acestuia, fapta având loc într-o localitate din judeţul Constanţa. Victimele au fost transportate la spital şi au nevoie de îngrijiri medicale de la zece zile la aproape două luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în 17 ianuarie, în jurul orei 20.00, trei bărbaţi au ameninţat şi agresat mai multe persoane într-un bar din satul Dunăreni, determinându-i pe clienţi să părăsească localul şi fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.  
 
"După o scurtă perioadă, dar în acelaşi context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. şi C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. şi B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap şi pe corp pe M.A., care a căzut inconştient la pământ, iar după câteva momente, dar în acelaşi context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. şi C.F. şi i-a doborât la sol”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
În urma loviturilor primite, bărbatul a suferit leziuni care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, femeia - 15 zile de îngrijiri medicale, iar fiul bărbatului are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale. 
 
Cei trei agresori au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore pentru tentativă de omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.