Un şofer a fost depistat de poliţişti în timp ce circula, duminică după amiază, cu viteza de 187 km/h pe Autostrada A2, fiind amendat de poliţişti cu aproape 2.000 de lei. De asemenea, bărbatului i-a fost reţinut permisul pentru patru luni. El a povestit poliţiştilor că este pilot de avion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanta a transmis, printr-un comunicat de presă, că, duminică după amiază, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 au depistat un bărbat, care circula pe Autostrada A2, la km 139, cu viteza de 187 km/h. 
 
“Totodată, bărbatul a adoptat un comportament agresiv faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga, în mod nejustificat, conducătorul auto din faţa sa să elibereze banda de circulaţie”,  a precizat IPJ Constanţa. 
 
Bărbatul a fost oprit de poliţişti şi a amendat cu suma de 1.885 de lei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 12 de zile, 90 de zile pentru depăşirea limitei de viteză şi 30 de zile pentru conducere agresivă. 
 
Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul are suspendat permisul pentru această perioadă şi au întocmit dosar penal în această cauză.
Şoferul le-a povestit poliţiştilor că mergea la atestarea la Tuzla, fiind pilot de avion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.