Un scandal a avut loc în noaptea de joi spre vineri în oraşul Cernavodă între doi bărbaţi, unul dintre ei fiind înjunghiat în timpul conflictului, în zona claviculei, iar celălalt a suferit o fractură de umăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al al Judeţului Constanţa, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Seimeni se află un bărbat care a fost înjunghiat.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, având o fractură de umăr. După ce au primit îngrijiri medicale, cei doi bărbaţi nu au rămas internaţi.

Oamenii legii au stabilit că cei doi bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar apoi între ei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit pe cel de 35 de ani, acesta lovindu-l pe primul cu un obiect contondent.  

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.