Şapte persoane sunt cercetate de poliţiştii constănţeni după ce au furat, în ultimele luni, diferite mărfuri din vagoanele staţionate în Portul Constanţa. În urma percheziţiilor au fost găsite peste 2,3 tone de cereale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat luni că poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime - Biroul Investigaţii Criminale, au reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.
“În perioada iulie – octombrie, acestea ar fi sustras diferite mărfuri (cereale, cărbuni, zahar) din vagoanele de marfă staţionate în portul Constanţa, pe care le-ar fi încărcat ulterior în saci şi le-ar fi transportat în afara portului, pe platformele trenurilor ce părăseau portul. La data de 28 octombrie, poliţiştii au efectuat două perchezitii domiciliare în locaţiile în care persoanele respective ar fi depozitat marfa sustrasă, pe care ar fi urmat să o valorifice. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, suma de 34. 000 de lei, mai multe telefoane mobile, 2.350 de kilograme de cereale şi aproximativ 900 de kilograme cărbune”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
Cele şapte persoane au fost prezentate instanţei. Magistraţii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru trei dintre acestea, una a fost arestată la domiciliu, iar celelalte trei sunt anchetate sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.