Profesorul de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa care a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere ale şcolii cu eleve care se schimbau pentru ora de sport este şi călugăr, iar Arhiepiscopia Tomisului i-a interzis să mai slujească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala ”Nicolae Tonitza” este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii.

De asemenea, în funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Joi, în jurul orei 17.30, la Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa, a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 ”Nicolae Tonitza”, oamenii legii fiind anunţaţi, astfel, de faptul că un cadru didactic titular al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai multe eleve se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au menţionat că este posibil ca profesorul, în vârstă de 33 de ani, să fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere din unitatea şcolară. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a lua măsurile care se impun în această situaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.