Preşedintele Universităţii particulare ”Andrei Şaguna” din Constanţa, profesorul universitar doctor Aurel Papari, a fost reţinut pentru şantaj, el condiţionând unei studente susţinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, în valoare de 500 de lei. Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti, iar în cursul zilei de sâmbătă va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Reprezentanţii Universităţii ”Andrei Şaguna” Constanţa: Preşedintele Aurel Papari a fost reţinut abuziv

Potrivit anchetatorilor, în 28 iunie, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Năvodari, a sesizat poliţiştii de la Secţia 3 Constanţa că preşedintele Universităţii ”Andrei Şaguna”, Aurel Papari, îi condiţionează susţinerea unui examen de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei.

În 30 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Constanţa şi lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale ai Poliţiei Municipiului Constanţa au realizat un flagrant la sediul instituţiei de învăţământ în urma căruia l-au prins pe Aurel Papari, în vârstă de 69 de ani.

El a fost reţinut, vineri seară, pe o perioadă de 24 de ore şi dus în arestul IPJ Constanţa. Aurel Papari va fi prezentat, sâmbătă, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Profesorul universitar doctor Aurel Papari conduce Universitatea ”Andrei Şaguna” în calitate de preşedinte, iar rector al acestui instituţii de învăţământ este fiul său, Adrian Cristian Papari.

Pe siteul instituţiei de învăţământ scrie că Universitatea a dobândit personalitate juridică la 15 mai 1992, “fiind prima instituţie de învăţământ superior particular, non-profit, înfiinţată în sud-estul ţării şi a fost acreditată ca persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a Sistemului Naţional de Învăţământ, prin Legea116/2005”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.