Poliţiştii fac cercetări, după ce persoane necunoscute au furat de la o sală de jocuri de noroc din municipiul Constanţa suma de 37.000 de lei, care se afla într-o cutie metalică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 08:30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale, cu profil jocuri de noroc, situată în municipiul  Constanţa, de unde ar fi sustras o cutie metalică în care ar fi fost depozitaţi 37.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.