O femeie a murit şi alta a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc luni seara în judeţul Constanţa, când două autoturisme s-au ciocnit. Poliţiştii au stabilit că unul dintre şoferii implicaţi consumase canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni seara, o femeie în vârstă de 53 ani a condus un autoturism, pe DN 2A,  în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Hârşova către Constanţa, La un moment dat, conducătoarea auto  ar fi intrat în parcarea unei societăţi, după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul naţional, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 29 ani, care conducea un  autoturism pe DN 2A, dinspre Harşova către Constanţa.
 
În urma coliziunii  primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara drumului, lovind o femeie de 55 de ani, din Mihail Kogălniceanu, care se afla în afara carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers Hârşova către Constanţa.  În accident a murit femeia de 55 de ani, iar conducătoarea auto a fost grav rănită.
 
Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv la  canabis.
 
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.