O cisternă încărcată cu 20 de tone de GPL s-a răsturnat, marţi după-amiază, într-un sens giratoriu din apropierea localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu, în urma evenimentului nefiind înregistrate persoane rănite şi nici scurgeri de combustibil. Traficul în zonă a fost restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în zona localităţii Mihail Kogălniceanu după ce o cisternă s-a răsturnat. 
 
 
"Am fost solicitaţi să intervenim la o cisternă răsturnată. De îndată la faţa locului au fost alocate două autospeciale cu apă şi spumă, o descarcerare, o autospecială de CBRN şi un echipaj de prim-ajutor. Sosiţi la faţa locului colegii au constatat că, din fericire, şoferul a ieşit singur din cabină acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. A fost balizată zona, a fost restricţionat traficul în zonă până când conţinutul din cisternă va fi transvazat într-o altă autocisternă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica. 
 
Autocisterna, încărcată cu 20 de tone de GPL, se deplasa de la Ovidiu către Mihail Kogălniceanu când s-a răsturnat într-un sens giratoriu. Nu sunt scurgeri din autocisternă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.