Numărul copacilor îndepărtaţi de pompierii constănţeni în urma furtunii de noaptea trecută a ajuns la 215, iar 50 de maşini au fost avariate. De asemenea, pe un drum judeţean a nins şi se circulă în condiţii de iarnă. De asemenea, optsprezece localităţi nu au apă potabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au actualizat bilanţul intervenţiilor în urma furtunii de noaptea trecută. 
 
Astfel, au fost îndepărtaţi 215 copaci şi 20 de stâlpi de electricitate au fost dărâmaţi de vânt, 50 de autoturisme au fost avariate, 50 de acoperişuri au fost luate de vânt, crucea unei biserici a fost ruptă, patru ţevi de gaze s-au fisurat, un drum judeţean s-a surpat pe o porţiune. De asemenea, 36 de localităţi nu au energie electrică. 
 
Reprezentanţii Societăţii „Drumuri Judeţene Constanţa” S.A.au anunţat că pe DJ 391 A Şipote – Văleni a nins viscolit şi acum se circulă în condiţii de iarnă. Totodată, pe DJ 225 Pantelimon- Runcu, DJ 391 Mangalia – Negru Vodă, DJ 391 Topraisar – Cobadin, DJ 392 Independenţa s-a acţionat pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe carosabil. 
 
Reprezentanţii Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa au anunţat că duminică la ora 14.00, nu aveau apă potabilă localităţile:  Ostrov, Corbu, Vadu, Poiana, Sibioara, Dumbrăveni, Vâlcele, Movilă Verde, Darabani, Olteni, Plopeni, Viişoara, Cobadin, Cotu Văii, Negru Vodă, Tătaru, Albeşti şi Dulceşti, iar în localitatea Independenţa se furnizează apă cu presiune redusă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.