Maşina unui poliţist din Constanţa a fost spartă, iar hoţii au furat mai multe obiecte care îi aparţineau acestuia, printre care geaca şi o staţie de emisie-recepţie, dar şi procese verbale de constatare a contravenţiilor. Hoţii au fost prinşi şi arestaţi, iar la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa se fac verificări în legătură cu bunurile lăsate de poliţist în maşina personală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că la data de 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie 2021, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, parcat în municipiul Constanţa, iar din interior au sustras mai multe documente, dar şi obiecte care aparţin unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
 
“Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, iar la data de 30 noiembrie, au fost identificaţi trei bărbaţi, de 20, 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. În sarcina bărbaţilor de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin acelaşi mod de operare, iar în ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
Cei bărbaţi au fost ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 
 
“În ceea ce priveşte bunurile lăsate de către poliţist în autoturismul personal, la nivelul instituţiei noastre au fost declanşate verificări, prin structura de profil”, a mai precizat IPJ Constanţa. 
 
Astfel, potrivit unor surse, în maşina poliţistului se aflau geaca sa, o staţie de emisie-recepţie şi mai multe procese verbale de constatare a contravenţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.