O maşină de poliţie a fost implicată luni, într-un accident rutier, autospeciala care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase a trecut pe culoare roşie, fiind lovită de un autoturism într-o intersecţie din municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o autospecială din cadrul Biroului Rutier Constanţa, în timp ce se deplasa luni la o intervenţie 112, a fost implicată intr-un un accident rutier.

Autospeciala de poliţie se deplasa pe bulevardul I. C. Bratianu, din directia strada Theodor Burada către bulevardul Ferdinand, iar în momentul în care a pătruns în  intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe culoarea roşie a semaforului electric, a fost acroşată, din partea stângă, de un autoturim care circla dinspre Casa de Cultură către bulevardul 1 Mai.

În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.