Poliţiştii constănţeni fac cercetări după ce au fost anunţaţi de furtul unei sume de bani de la o casă de schimb valutar din incinta unui complex comercial. Persoane necunoscute au tăiat cu un polizor un seif de unde au furat banii respectivi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, coordonaţi de conducerea IPJ efectuează cercetări la faţa locului cu privire la furtul unei sume de bani dintr-un schimb valutar din incinta unui complex comercial din municipiul Constanţa.

Anchetatorii au stabilit în urma primelor cercetări faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul casei de schimb valutar în cursul nopţii şi cu ajutorul unui polizor unghiular au tăiat un seif de unde au furat o sumă de bani. Prejudiciul urmează să fie stabilit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea persoanelor implicate în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.