O femeie în vârstă de 86 de ani din judeţul Constanţa a fost transportată în stare gravă la spital, duminică, după ce a fost atacată de câinele din gospodărie. La faţa locului s-a deplasat elicopterul SMURD care a preluat-o şi a dus-o la unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică, în localitatea Oltina, după ce o femeie în vârstă de 86 de ani a fost muşcată de un câine. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD. Echipajul medical ajuns în zona respectivă a stabilit că femeia fusese grav rănită, având multiple plăgi craniene, faciale şi pe membre, după ce a fost atacată de câinele din gospodărie.

Ea a fost preluată şi transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.