Mai multe curţi au fost inundate, duminică după-amiază, în judeţul Constanţa, în urma unei ploi torenţiale. La Valul lui Traian s-au înregistrat peste 50 de litri pe metru pătrat, apa pe străzi având câţiva zeci de centimetri. Mai multe localităţi se află sub cod portocaliu de furtuni

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină, duminică, după ce cinci curţi din comuna Valul lui Traian au fost inundate.  

De asemenea, tot în Valul lui Traian, un copac şi un stâlp au căzut.  

Potrivit Meteoplus, în zonă s-au înregistrat peste 50 de litri pe metru pătrat, iar potrivit fotografiilor postate pe reţelele de socializare, apa pe străzi a ajuns să aibă câţiva zeci de metri.  

Tot în judeţul Constanţa, un copac a căzut pe drumul către Autostrada A2.  

De asemenea, a mai fost inundată o curte din localitatea Topraisar.    

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis un cod portocaliu valabil pentru localităţile constănţene: Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Lumina, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Castelu, Poarta Albă, Limanu, Albeşti, Amzacea, Pecineaga, Mereni, Comana, Bărăganu.  Potrivit avertizării, se vor înregistra averse torenţiale ce vor depăşi local 35 – 40 de litri pe metru pătrat, frecvente descărcări electrice, grindină, intensficări de scurtă durată ale vântului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.