Un bărbat de 30 de ani a fost înjunghiat, luni, pe o stradă din localitatea Mircea Vodă, judeţul Constanţa, în urma unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul este audiat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Cernavodă au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima, un bărbat de 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni, IPJ Constanţa.  

Sursa citată a precizat că fapta s-a petrecut pe o stradă din localitatea Mircea Vodă.     

”Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între doi bărbaţi. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificată şi condusă la sediul Poliţie, în vederea audierii”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia au deschis un dosar penal şi încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.