Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost amendat de poliţiştii constănţeni cu 2.900 de lei şi a fost lăsat fără permis de conducere timp de 120 de zile după ce a circulat pe contrasens, pe Autostrada A2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma unui apel 112, efectuat la data de 1 ianuarie a.c., privind conducerea unui autovehicul pe contrasens, pe Autostrada A2, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 au efectuat verificări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, a identificării conducătorului auto şi luării măsurilor legale care se impun”, a anunţat, marţi, IPJ Constanţa.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 73 de ani, din municipiul Constanţa, era cel care circulase pe contrasens. El a fost amendat cu 2.9000 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.