Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de migranţi, el fiind prins când transporta 12 bărbaţi din Egipt şi Siria, care intraseră ilegal în ţară din Bulgaria şi care doreau să ajungă în acelaşi mod în vestul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Garda de Coastă a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au prins un cetăţean român care transporta, într-un microbuz, doisprezece cetăţeni străini, care au trecut ilegal frontiera din Bulgaria. El a fost oprit pe DN 3, între localităţile de frontieră Lipniţa şi Băneasa.
 
"La verificarea compartimentului marfă, poliţiştii de frontieră au descoperit doisprezece cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa acolo. Astfel, aceştia, toţi bărbaţi, au fost conduşi la sediul instituţiei pentru efectuarea de verificări suplimentare. La cercetări a rezultat faptul că, cei în cauză sunt şapte cetăţeni egipteni şi cinci sirieni, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Bărbaţii descoperiţi au precizat faptul că intenţionau sa ajungă în vestul Europei”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. 
 
Bărbatul de 43 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa pentru trafic de migranţi, sub formă agravantă. 
 
Cetăţeni străini au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.