Arădeanul care şi-a înjunghiat prietenul, la începutul lunii iulie, în municipiul Constanţa, a fost trimis în judecată de procurori pentru tentativă de omor, anchetatorii stabilind că întreg conflictul dintre ei a pornit după ce victima a refuzat să fure bunuri dintr-un magazin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au trimis în judecată un bărbat din Arad, acuzat de săvârşirea unei tentative la unfracţiunea de omor.
 
“La data de 06 iulie 2022, în jurul orei 16:20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau în zona complexului comercial Kaufland din municipiul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, constând în injurii şi ameninţări reciproce cu moartea, din cauză că persoana vătămată nu a fost de acord să sustragă bunuri dintr-un magazin, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit pe concitadinul său, D.I., din Arad, împreună cu care sosise pe litoral”, au transmis procurorii.
 
Ei au precizat că această agresiune i-a provocat victimei “leziuni traumatice grave, vindecabile în circa 50 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viaţa în primejdie prin hemoragie internă, consecutivă plăgii înjunghiate lombare stângi şi care au dus şi la o infirmitate fizică, prin pierdere de organ (adică o nefrectomie stângă de necesitate)”. 
 
După comiterea faptei, agresorul a fugit, el fiind prins în scurt timp de poliţişti, asupra sa fiind găsit şi cutiţul cu care şi-a înjunghiat victima.
Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.