Poliţiştii constănţeni au dat amenzi de peste 7.000 de lei persoanelor care au participat la scandalul în urma căruia un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile, ei stabilind că victima lovise un tânăr înainte de a fi împuşcată. Arma respectivă a fost confiscată. Deocamdată, persoanele implicate în eveniment nu au depus plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 4 au identificat toate persoanele participante la evenimentul în urma căruia un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile, fiind vorba despre şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani.
“Din cercetări a reieşit faptul că patru dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, s-ar fi deplasat pe strada Bravilor din municipiul Constanţa pentru a purta o discuţie cu un tânăr de 18 ani, pe fondul unor nemulţumiri anterioare fiind iscat un scandal. Întrucât cel din urmă a considerat că ar exista posibilitatea escaladării conflictului, a cerut ajutorul tatălui său, de 45 de ani, care, ajuns la faţa locului, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe unul dintre tineri”, a precizat IPJ Constanţa.
Sursa citată menţionează că un tânăr de 17 ani avea asupra sa un pistol de tip airsoft cu bile din plastic pe care i l-a dat băiatului de 16 ani, care a tras mai multe bile asupra bărbatului de 45 de ani. 
În urma acestui scandal poliţiştii constănţeni au decis sancţionarea tinerilor de 16 ani, 18 ani şi 22 de ani şi bărbatului de 45 de ani cu amendă totală de 3.200 de lei pentru provocare de scandal. De asemenea, tânărul de 17 ani a fost amendat cu 2.000 de lei pentru portul armelor neletale în locuri publice, aceeaşi amendă fiind dată şi tânărului de 16 ani pentru folosirea armelor neletale în locuri publice. Poliţiştii au confiscat arma respectivă. 
IPJ Constanţa a menţionat că persoanele participante la scandal nu au depus plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 
 
Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri, iar unul dintre aceştia a folosit arma. Evenimentul a avut loc în municipiul Constanţa, iar victima a ajuns la spital pentru îngrijiri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.