Consiliul Judeţean Vrancea anunţă sîmbătă, într-o postare pe Facebook, că înmormântarea preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariştea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Înmormântarea preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariştea”, se arată în postare.

Consiliul Judeţean mai anunţă că trupul neînsufleţit va fi depus luni, 19 februarie, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariştea I, Centru.

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitală unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli.

”Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veştii tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru. El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale. Ultimul eveniment la care a participat preşedintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 şi 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă. În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor şi colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniţi în durere şi recunoaştem contribuţiile sale semnificative la dezvoltarea şi bunăstarea judeţului Vrancea. Informaţiile privind ceremoniile funerare şi alte detalii vor fi furnizate ulterior, pentru a oferi oportunitatea tuturor celor care doresc să îşi exprime respectul şi condoleanţele. În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma şi ne amintim cu recunoştinţă de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră, a transmis sâmbătă dimineaţa Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.