Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte va depune plângere în urma incidentului petrecut, marţi seară, între apartinatorii unui pacient şi paznicii unităţii sanitare, scandal în care mai multe geamuri de la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost sparte. Totul a pornit după ce aproximativ zece dintre rudele unui pacient au cerut să intre în camera de gardă şi nu li s-a permis acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă voi consulta cu juriştii spitalului şi mâine (miercuri – n.r.) intenţionăm să depunem plângere în urma incidentului petrecut la Unitatea de Primiri Urgenţe. Este un comportament pe care nu îl tolerăm şi a nu face niciun demers în această privinţă ar însemna că încurajăm astfel de atitudini” a declarat pentru News.ro managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu.

Potrivit acestuia, scandalul a izbucnit după ce aproximativ zece persoane, rude ale unui pacient ajuns la UPU, au cerut să intre în camera de garda a unităţii, iar acest lucru nu li s-a permis, fiind împotriva regulilor spitalului.

Claudiu Dumitrescu a precizat că regulamentul intern prevede că pacienţii care au nevoie de însoţitor pot avea alături un sigur aparţinător în timpul investigaţiilor medicale, iar aparţinătorii pot intra în camera de gardă doar la solicitarea medicului care are să le transmită informaţii despre starea de sănătate a bolnavului.

Persoanele care au provocat scandalul fac parte dintr-o comunitate de romi din localitatea Bălteni, judeţul Dâmboviţa.

Un paznic al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a fost rănit, marţi seară, în urma unei altercaţii cu rudele unui pacient, în timpul scandalului mai multe geamuri de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului fiind sparte

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.