Şoferii care ies din ţară cu autoturismul prin punctele de trecere a frontierei Nădlac I, Nădlac II, Urziceni, Petea şi Bechet au de aşteptat între o oră şi două ore. La intrarea în România, este aglomeraţie pe benzile pentru autoturisme în punctul de trecere de la Nădlac ll şi Bechet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cel mai mare timp de aşteptare pentru ieşirea din ţară se înregistrează în trei puncte de pe graniţa cu Ungaria. Astfel, autoturismele care ies din ţară pe la Nădlac I, Nădlac II şi Urziceni au de aşteptat două ore pentru efectuarea formalităţilor vamale. La Petea timpul de aşteptare este de 90 de minute, iar pe graniţa de sud, la Bechet, timpul de aşteptare este de o oră pentru autoturismele care ies din ţară. 
La intrarea în România, autoturismele au de aşteptat o oră la Nădlac II, în timp ce al doilea punct de trecere a frontierei din această localitate este mut mai puţin aglomerat, timpul de aşteptare fiind de doar 20 de minute. 
Şi şoferii care intră în România cu autoturismul pe la Bechet au de aşteptat tot o oră.
Pentru şoferii care intră în ţară cu camionul timpul de aşteptare este foarte mare la punctele de trecere de la Calafat, unde se aşteaptă zece ore şi la Negru Vodă, unde aplicaţia trafic online a Poliţiei de Frontieră indică un timp de aşteptare de 450 de minute. 
La ieşirea din ţară pe benzile pentru camioane traficul este intens la punctul de trecere de la Siret, unde camioanele care trec spre Ucraina aşteaptă, sâmbătă, 500 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.