Pirotehnicienii au detonat coletul suspect aflat în zona Gării de Nord din Timişoara, iar în acesta se aflau elemente care ar putea compune o bombă, spun poliţiştii. Criminaliştii caută urme de explozibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică noapte, pirotehnicienii au aruncat în aer coletul suspect aflat în zona Gării de Nord din Timişoara, cu ajutorul unui detonator de la distanţă. Aceasta după ce au încercuit zona şi nu au lăsat nicio persoană să ajungă în apropiere.

Potrivit poliţiştilor de la locul incidentului, după ce au detonat coletul suspect, specialiştii au descoperit în acesta un ceas mecanic, o baterie, o antenă, dar şi mai multe cabluri. Ei spun că aceste obiecte ar putea compune, în mod obişnuit, o bombă.

Poliţiştii criminalişti fac acum cercetări amănunţite pentru a vedea dacă există sau nu şi urme de explozibil.

La faţa locului au sosit şi echipe de la Serviciul Arme şi Explozibili, dar şi reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii.

Poliţiştii au blocat circulaţia, duminică seara, pe Bulevardul Dragalina şi o parte din Bulevardul Republicii din Timişoara, în zona Gării de Nord, după ce un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat prezenţa unui colet suspect.

Mijloacele de transport în comun circulă deviat în zona Gării de Nord din Timişoara, iar poliţiştii ţin oamenii la distanţă.

Primele informaţii arătau că pachetul suspect s-ar afla în apropierea unui coş de gunoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.