CNAIR anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale, pentru categoria vehiculelor de marfă, cu privire la posibile creşteri ale timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei în data de 14.11.2019, în intervalul orar 19:00 - 20:00, cauzate de necesitatea înlocuirii unor echipamente IT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vederea minimizării efectelor negative, operaţiunile de intervenţie au fost programate în perioada efectuării schimbului de tură a instituţiilor care îşi desfăşoară activitatea în punctele de trecere a frontierei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm participanţii la trafic că se depun toate eforturile pentru intensificarea ritmului activităţilor, astfel încât traficul să fie fluidizat cât mai reped”, a transmis, joi, CNAIR.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.