Un bărbat a murit, iar o femeie aflată în maşina acestuia a fost rănită într-un accident rutier produs duminică dimineaţă, pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj, unde un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi a izbit violent maşina în care cei doi se aflau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN1, în afara localităţii Negreni, din judeţul Cluj.
„Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Cluj, în direcţia municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din judeţul Bihor”, informează Poliţia judeţeană Cluj.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
 
În urma impactului, şoferul de 68 de ani a rămas încarcerat şi a murit. O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de acesta. a fost rănită, fiind transportată la spital. 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat în zona accidentului. Şoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.