Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat, joi, în afara DN 1 (E60), în apropierea localităţii Copăceni, judeţul Cluj. Din cele opt persoane aflate în autovehicul, patru au nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi după-amiază, pe DN 1 (E 60), în apropiere de Copăceni.
 
"Conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcţia municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părţii carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au arătat că acolo au fost trimise iniţial o autospecială, un echipaj SMURD şi unul SAJ, ulterior forţele fiind suplimentate cu încă două echipaje SAJ.
 
Salvatorii au găsit microbuzul răsturnat pe plafon, în afara şoselei, iar cele opt persoane erau ieşite din autovehicul, fiind conştiente şi cooperante.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.