Un camion a rămas blocat la o trecere la nivel cu calea ferată, în judeţul Cluj, duminică amiază. La faţa locului au fost chemaţi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Pentru a evita orice incident, autorităţile au decis oprirea traficului feroviar pe linia unde s-a întâmplat evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Cluj, autocamionul a rămas blocat pe trecerea la nivel cu calea ferată situată pe strada Fabricilor din localitatea Baciu. ”Prin intermediul dispeceratului integrat, din cadrul Centrului Operaţional al ISU Cluj, a fost oprit traficul feroviar pentru a se evita orice incident. La faţa locului a fost alocată o autospecială, care, folosind echipamentele din dotare, a reuşit să tracteze de pe liniile de tren ansamblul de vehicule, ce consta dintr-un cap tractor şi o remorcă. Pe remorcă era încărcată o altă autocamionetă”, transmis oficialii ISU Cluj. În urma evenimentului nu au fost persoane care să solicite consult medical. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar a fost reluat în zona respectivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.