Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv de către magistraţii clujeni, iar doi adolescenţi de 14, respectiv 16 ani sunt şi ei cercetaţi în acelaşi dosar, fiind plasaţi sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cei trei sunt suspectaţi că au atacat un tânăr pe care l-au jefuit pe o stradă din Cluj Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în faţa unui local de alimentaţie publică, situat pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, bărbatul de 35 de ani ar fi abordat un tânăr de 21 de ani, context în care, cu sprijinul celor 2 minori, i-ar fi sustras un lanţ de aur de la gât, prin întrebuinţarea de violenţe, respectiv, l-ar fi bruscat şi îmbrâncit, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de euro”, informează, sâmbătă, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
În cadrul anchetei deschise, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi cei ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au făcut două percheziţie domiciliare, în urma cărora cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
Ulterior, magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus, vineri, măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de bărbatul în vârstă de 35 de ani şi măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de cei doi minori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.