Trei persoane au fost rănite, luni, în judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau a căzut într-un pârâu, la o diferenţă de nivel de cinci metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Cluj au anunţat, luni, că au intervenit  în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localităţile Săcuieu şi Scrind, la o diferenţă de nivel de cca 5m. 

”Două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ au fost alertate pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanţii erau deja preluaţi de un autoturism privat şi un echipaj SAJ pentru a fi transportaţi la spital. Ulterior sosirii acestora la Spitalul orăşenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unităţii noastre pentru a fi transferaţi la unitatea de primiri urgenţe din Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.  

La rândul lor, poliţiştii au precizat că un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul răsturnându-se în pârâul din apropierea drumului. 

Conducătorul auto şi ceilalţi trei pasageri aflaţi în autoturism au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.