Traficul feroviar este întrerupt, miercuri, pe secţia de cale ferată 401, la Jucu, în judeţul Cluj, unde o autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane, şoferul maşinii fiind rănit şi transportat la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 401 Apahida  - Dej, în zona Jucu, judeţul Cluj, din cauza unui accident, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

În zonă, o autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – Bucureşti) pe o trecere la nivel cu calea ferată situată pe drumul de legătură Jucu de Mijloc – DN1C (kilometrul 17), menţionează sursa citată.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

Şoferul autobasculantei a fost rănit, dar după o primă evaluare a salvatorilor a suferit leziuni minore, fiind conştient şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

De asemenea, este îngreunată şi circulaţia rutieră pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.