Un tânăr şofer aflat sub influenţa alcoolului şi a substanţelor cu efect psihoactiv a fost reţinut, luni seară, de către poliţiştii din judeţul Cluj. Tânărul s-a certat cu o femeie şi a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet, incidentul fiind semnalat la 112. Tânărul nu a mai fost găsit la locul incidentului, dar a fost găsit de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 10.10, poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală care se desfăşura pe strada Grădinilor, între un bărbat şi o femeie aflaţi într-un autoturism. Totodată, prin intermediul sesizării au fost oferite date despre avarierea autoturismului respectiv, în urma acroşării unui parapet stradal”, a transmis, luni seară, IPJ Cluj.  

Sursa citată a precizat că persoanele indicate nu au fost depistate la locul menţionat, însă ulterior, în urma activităţilor investigative, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Câmpia Turzii a fost identificat de poliţişti în localitatea Viişoara. 

”Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat şi cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia anunţă că tânărul a fost reţinut de poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.