Şapte dintre cele unsprezece persoane care se aflau în microbuzul care s-a răsturnat sâmbătă pe DN 1, în judeţul Cluj, se află în continuare în spital, două dintre victime fiind intubate. Cinci dintre răniţi sunt adolescenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Cluj, şapte dintre persoanele implicate în accidentul produs sâmbătă pe Dn 1 mai sunt internate în spital.

La Secţia UPU Copii se mai află internaţi patru adolescenţi.

”Două adolescente sunt încă intubate la Terapie Intensivă, iar starea lor încă nu s-a stabilizat. Doi adolescenţi sunt în stare stabilă şi se află în continuare sub supraveghere post operatorie”, a transmis, duminică ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că tânărul de 17 ani transportat la Târgu Mureş a fost operat şi este stabil.

Patru adolescenţi implicaţi în accident au fost externaţi.

Este vorba despre un adolescent de 18 ani, care a suferit contuzii la nivelul coloanei cervicale şi la nivelul toraco-abdominal, o plagă şi mai multe excoriaţii la nivelul piciorului drept. Acesta s-a aflat sub observaţie la UPU pe parcursul zilei şi serii de sâmbătă, iar pe parcursul nopţii părinţii lui au sosit să-l preia şi a fost externat.

De asemenea, au fost externaţi trei adolescenţi care au primit asistenţă medicală pentru traumatisme uşoare la nivelul feţei.

La UPU Adulţi şi Chirurgie I mai sunt doi adulţi internaţi. Este vorba despre şoferul de 50 de ani şi o femeie de 45 de ani. Aceştia au fost operaţi la Clinica Chirurgie I, sunt în stare stabilă şi sunt sub monitorizare.

Unsprezece persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe raza localităţii Căpuşu Mare, judeţul Cluj. Nouă dintre răniţi sunt elevi la o şcoală din Bacău, iar microbuzul efectua o cursă ocazională. 

Din primele cercetări la faţa locului, se pare că şoferul ar fi adormit la volan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.