Patru persoane au fost rănite şi cinci autovehicule au fost avariate, luni, după ce un şofer nu s-a asigurat când a trecut de pe o bandă pe alta, pe o stradă din Cluj-Napoca, şi a lovit un alt autoturism aflat în mişcare, pe care l-a proiectat pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc luni seară, pe strada Moţilor din Cluj-Napoca. 
 
Primele cercetări au arătat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, acroşând un alt autoturism care circula pe banda doi a sensului său de mers. Maşina care circula regulamentar a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit mai multe autovehicule. În final, cinci maşini au fost avariate. 
 
În urma accidentului, patru persoane, cu toţii adulţi, au fost duse la spital pentru mai multe investigaţii. 
 
PoliIştii i-au testat pe şoferii implicaţi cu aparatul etilotest, acesta arătând că niciunul dintre ei nu consumase alcool.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.