O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică după amiază, după ce s-a lovit la cap în timp ce se afla într-un troleibuz care circulă în Cluj Napoca. Incidentul a avut loc în contextul în care conducătorul troleibuzului a făcut o manevră pentru a evita un copac înclinat către partea carosabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un eveniment petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mijlocul de transport în comun a încercat să evite un arbore ce s-a înclinat înspre carosabil. La faţa locului au intervenit o autospecială şi un echipaj SMURD. Femeia a primit asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, de către echipajul SMURD”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Evaluarea preliminară făcută de către echipajul medical de urgenţă arată că femeia era conştientă, cooperantă şi suferise un traumatism la nivelul capului. Pompierii au îndreptat arborele înclinat înspre partea pietonală şi au solicitat un echipaj regiei care se ocupă de domeniul public din municipiul Cluj-Napoca pentru a stabiliza copacul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.