Un muncitor a murit, joi, pe un şantier din Copăceni, judeţul Cluj, după ce a intrat într-un şanţ şi a fost prins sub un mal de pământ. Colegii lui l-au scos, iar echipajul medical trimis la faţa locului a încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi dimineaţă, pe un şantier din apropierea localităţii clujene Copăceni, informează Poliţia judeţeană Cluj.
Reprezentantul firmei care lucrează pe şantier a anunţat că un bărbat a fost surprins de un mal de pământ, acesta rămânând blocat. La faţa locului au fost trimise de urgenţă echipajele de poliţie, medici şi pompieri.
„Din primele verificări, s-a constat că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla în cadrul unui şantier în lucru, ar fi intrat într-un şanţ, unde a fost surprins de un mal de pământ. Muncitorii din imediata apropiere au acţionat pentru scoaterea bărbatului, iar cu ajutorul pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, acesta a fost scos de sub malul de pământ. Echipajul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia”, transmite Inspectoratul de Poliţie Cluj.
Poliţiştii, fac cercetări care vizează infracţiuni de ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.