Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o cabană cu structură de lemn din comuna Mărişel, judeţul Cluj, pompierii intervenind pentru a stinge flăcările care s-ar putea extinde la un imobil din apropiere. O femeie de 70 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 40 la sută din corp, primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, al Punctului de Lucru Floreşti şi al Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o cabană construită pe structură din lemn, situată în localitatea Colonia Ruseşti, comuna Mărişel, a anunţat ISU Cluj.
 
Acolo acţionează trei autospeciale pentru stingerea incendiilor şi o ambulanţă SMURD.
 
”Echipajele operative au găsit cabana, cu o suprafaţă de aproximativ 70 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de extindere la un imobil din apropiere. Totodată, o femeie în vârstă de 70 de ani solicita asistenţă medicală de urgenţă, prezentând arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca îi acordă în aceste momente îngrijiri medicale la faţa locului. De asemenea, intervenţia pompierilor a împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, iar în aceste momente se acţionează pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.