O explozie urmată de incendiu s-a produs, marţi după-amiază, într-o garsonieră situată într-un bloc din municipiul Gherla, judeţul Cluj. În urma deflagraţiei, autorităţile au decis evacuarea locatarilor, ca măsură preventivă. În urma evenimentului, o persoană care a suferit un atac de panică primeşte îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia s-a produs într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Mesteacănului din municipiul Gherla. Acolo intervin pompierii de la Punctul de Lucru Gherla şi de la Detaşamentul Dej.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Primele date arată că este afectată o garsonieră situată la parterul blocului.
 
”La faţa locului s-au alocat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care au acţionat pentru stingerea flăcărilor izbucnite în garsonieră. În aceste momente sunt verificate toate apartamentele din scara de bloc şi sunt evacuaţi locatarii, ca măsură preventivă”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.
 
O femeie care a suferit un atac de panică primeşte îngrijiri medicale.
 
Cauza deflagraţiei nu a fost stabilită, deocamdată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.