Două accidente rutiere au avut loc, duminică după amiază, în mai puţin de o oră, pe autostrada A3, în judeţul Cluj. În unul dintre accidente o persoană a fost rănită, iar în urma celui de-al doilea două persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul accident a avut loc pe A3, la kilometrul 21, pe sensul de mers Gilău-Turda. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, ieşit în afara părţii carosabile.

Nu au existat victime încarcerate, iar în urma accidentului un bărbat de aproximativ 60 de ani, care, la o primă evaluare, are afecţiuni uşoare, a fost preluat de echipajele medicale pentru a fi dus la spital. La întoarcerea spre bază, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un nou accident produs pe A3, la kilometrul 17, în care a fost implicat un autoturism.

La ora transmiterii acestei ştiri două persoane sunt evaluate de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.