Mai multe echipaje au intervenit, marţi, pentru curăţarea drumului, după ce mai multe pietre au căzut de pe versant, pe un drum judeţean în apropiere de Lacul Tarniţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi dispeceratul ISU Cluj a coordonat acţiunile de eliberarea DJ 107P în urma prăbuşirii peste drum a mai multor pietre dintr-un versant de pe marginea drumului, în apropiere de lacul Tarniţa”, anunţă, marţis eară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au acţionat un echipaj de pompieri cu o autospecială, din cadrul Gărzii de Intervenţie Gilău, un echipaj de poliţie şi mai multe utilaje ale unui operator economic care efectua lucrări de reabilitare a unui sector din drumul respectiv.

”În jurul orei 21.00, traficul auto a fost reluat, având în vedere că pietrele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă. Masa de pietre a fost înlăturată cu ajutorul unui escavator, a unui buldozer şi a patru camioane de mare tonaj”, a mai transmis sursa citată.

Arborii au fost înlăturaţi de echipajul de pompieri ce a acţionat în zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.