Pompierii din Turda, judeţul Cluj, au intervenit, vineri seară, după un cablu electric a fost rupt de pe un stâlp, din cauza vântului puternic, fiind afectată parţial alimentarea cu electricitate a Spitalului Municipal. Totodată, din cauza scânteior provocate s-a aprins materialul lemnos de pe acoperişul unei anexe a spitalului, focul fiind stins rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, o autospecială din Detaşamentul de Pompieri Turda a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce o linie de transport a energiei electrice (un cablu de alimentare de la stâlp) s-a rupt din cauza vântului intens.
 
Avaria a produs scântei deasupra unei anexe a Spitalului Municipal Turda şi a afectat o parte din alimentarea cu energie electrică a unităţii spitaliceşti.
 
Nu au fost victime, dar scânteile electrice provocate de cablul purtat de vânt au aprins materialul lemnos din acoperişul anexei. Flăcările s-au stins până la sosirea pompierilor. 
 
La locul evenimentului a intervenit şi o echipă a furnizorului de energie electrică pentru a remedia defecţiunea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.